Ajánlások és visszajelzések Dr. Joe diákjaitól

A munkája sikerességét az általa elért eredmények alapján méri… a pozitív változások alapján, amelyet ezek az egyedülálló módszerek hoznak a hallgatói életébe!

Ezen az oldalon valódi, hihetetlen történeteket találsz! Ezek az átalakulások olyanokkal történtek, akik rendszeresen „végzik a munkát”, vagyis rendszeresen meditálnak és alkalmazzák Dr. Joe tanításait az életükben.

A 2017 -es bonni Haladó Workshopon Dr. Joe felhívta a színpadra Ritát, hogy beszéljen a gyógyulásról, amelyet a hét során tapasztalt. Rita a mellrák gyógyítása miatt végzett műtét és kemoterápia következményeivel küzdött. Mindössze néhány nap után örömmel tapasztalta, hogy a sebei nagyon gyorsan gyógyulnak, visszanyerte a mobilitást a lebénult karjában és azt is felfedezte, hogy a szemöldöke és a szempillája elkezdett visszanőni.

Dr. Joe ezután arról beszélt a csoportnak, hogyan történtek azok a „csodák”, mert Rita megváltoztatta az érzéseit és a gondolkodását, hogy nagyobb legyen, mint a diagnózisa.

2017-ben, miután évek óta súlyosbodtak a valószínűleg egy kezeletlen gerincsérülésből származó neurológiai tünetei, Nancy-t nyaki szűkülettel diagnosztizálták. Laminectomiát hajtottak végre a C3, C4, C5, C6 és C7 csigolyán, de a műtét eredményeként Nancy négy végtagi bénulással ébredt fel. Nancy lánya és a két hónapos unokája segített neki „határozott szándékkal” meghozni a döntést, hogy élni fog, meggyógyul és újra megtanul járni.

Újra és újra meghallgatta Dr. Joe hangoskönyveit és YouTube videóit, megnézte a Progresszív Online Workshopot és minden nap gyakorolta a meditációkat. Mire személyesen részt vett az első eseményén, Portlandben, már segítség nélkül járt – teljesen jól és örömmel.

Loredana az egyik fülére süketen született. Az orvosok azt mondták neki, hogy a hallóideg megsérült, mialatt a méhben volt és esélye sincs helyreállítani a hallását.
Miután elolvasta Dr. Joe egyik könyvét, meggyőződött róla, hogy az állapota visszafordítható és elmondja a történetét, ahogy visszanyerte a teljes hallását.

Salah nagyon alacsony elvárásokkal kezdte a máltai elvonulást, de végül meggyógyított egy 26 éves állapotot, amelyet lábfájdalom, szívdobogás, magas vérnyomás, zavartság és ezektől a tünetektől való gyengítő félelem jellemzett.

15 éve Victoriát Crohn betegséggel diagnosztizálták, amely súlyos problémákat okozott az emésztésben és kiválasztásban. Aztán az orvos kolosztómiás zacskót írt fel neki… amely véletlenül egybeesett a Mi a csodát tudunk a világról kiadásával és Victoria hirtelen úgy érezte, hogy meggyógyulhat. Teljesen megváltoztatta az életét és felszámolt mindent az életében, amely kiválthatta volna a tünetek visszatérését.

Végül folytatni akarta az életét – férjhez ment, gyerekük született. Amikor a lánya 10 hónapos volt, Victoria életveszélyes problémákkal kórházba került. Túlélte és aztán újrakezdte. Ez alkalommal belemerült Dr. Joe könyveibe és meditációiba.

Natalia leírja, hogyan segített a meditáció, hogy megismerje és megszeresse önmagát és a hála új szintjét érezze a stresszes gyerekkorával kapcsolatban.

Liska elmeséli, hogyan gyógyult meg a mellrákból.

Matthais az első Haladó, egyhetes elvonulás előtti héten, nagy gondossággal és összpontosítással készítette el a Mind Movie-ját. Örömmel tapasztalta, hogy a Mind Movie jelenetei valamilyen módon megtörténtek az elvonulás hete alatt.

Két csodálatos történet egy rendkívüli lénytől arról, ahogy lehetővé teszik a lehetetlent!

Jessica depresszióval küzdött, de ez nem vált kritikussá, amíg az apja és a testvére mindketten öngyilkosok lettek ugyanabban az évben. Ő is az öngyilkosságot fontolgatta, de helyette kipróbált antidepresszáns gyógyszereket és PTSD (poszttraumás stressz szindróma) tanácsadást. Egy barátja beszélt neki Dr. Joe-ról és ő azonnal elvégezte az online Intenzív és Haladó Workshopokat, mielőtt részt vett a berlini, egyhetes elvonuláson. Szerelembe esett a meditációval – és az élettel – és a bátyja, Justin tiszteletére elindította a Just In Time to Save a Life nonprofit szervezetet.

Cherie hallása az évek során egyre romlott… amíg el nem kezdte Dr. Joe munkáját és a meditációk gyakorlását.

Christine-t a máltai elvonuláson felhívták a színpadra, hogy elmondja a történetét: körülbelül 6 éves kora óta nem érezte egészségesnek magát. 5 évvel korábban elkapta a krónikus belső örvsömörnek nevezett vírust és fájdalmasan érzékeny lett a környezetére. Ez az érzékenység miatt különösen kihívást jelentett, hogy részt vegyen Dr. Joe egy rendezvényén… de legyőzte a tüneteit, mindent beleadott, megkönnyebbült és új reményt talált egy jobb életre.

2017-ben Dawn-t vastagbélrákkal diagnosztizálták, amely áttétet képezett a máján. Műtétet hajtottak végre rajta, hogy eltávolítsák a daganatot és kolosztómiás műtéten is átesett. Ezután 6 alkalom kemoterápiát kapott majd újra megműtötték, hogy eltávolítsák a mája egy részét. Ezt még több kemoterápia követte és egy évvel később úgy tűnt, hogy remisszióban van, de mivel a tumor markerei tovább növekedtek, MRI vizsgálata volt és rákos elváltozásokat fedeztek fel a máján és a hashártyáján. Ekkor úgy döntött, hogy megpróbálja a meditációt és a gyógyulás útjára kelt, a napi meditációt minimális kemoterápiával kombinálta. A meditáción és Dr. Joe munkásságának tanulmányozásán keresztül felfedezte a mélyen meghúzódó gondolatokat, amelyek a betegséghez vezettek.

Brian extrém izomgyengeségtől és légzései nehézségektől szenvedett. Körülbelül 15 hónapja kezdte Dr. Joe meditációit végezni és ennek eredményeként javulást tapasztalt az erejében és mobilitásában. Jelentkezett és megkapta a Give to Give ösztöndíjat, hogy részt vegyen Mallorcán az egyhetes elvonuláson. Az elvonuláson az egyik Koherencia Gyógyító meditációs alkalom után Brian visszanyert valamennyi mobilitást és erőt a karjaiban.

Marilyn élete nagy részében számos nagyobb egészségügyi problémával küzdött: immun (vagy IgG) hiány, depresszió, allergiák. A gyógyszerek nem segítettek és az évek során egyre romlott az állapota. Kezdetben a meditációk sem segítettek, de meditálni kezdett, miután megismerte Dr. Joe munkásságát és elolvasta A placebo te magad légy című könyvet. 2017-ben részt vett egy Haladó Elvonuláson és gyógyítóként nagyszerű eredményekkel részt vett egy Koherencia Gyógyító alkalmon. Miután hazatért, még mindig sokat kellett dolgoznia a gyógyulásán, de kitartott… és most nagy változásokat hoz mások életébe.  MEGJEGYZÉS: Marilyn megemlíti, hogy részt vesz a Deer Healing közösségben — Dr. Joe elvonulásának résztvevői számos gyógyító csoportot hoztak létre az elmúlt két év során. Online találkoznak (és néha személyesen is), hogy csoportosan gyógyítsák az egyéneket. Csiszolják a készségeiket, miközben néhány esetben elképesztő eredményeket érnek el.

Nancy lábában vérrög keletkezett, amely a tüdőjébe jutott és kórházba kellett szállítani, hogy eltávolítsák a rögöt. Miután elmondta az orvosoknak, hogy a családi kórtörténetben előfordulnak vérrögök (V-ös faktor), ők azt mondták, hogy élete hátralévő részében vérhígító gyógyszereket kell szednie. Elkezdett rendszeresen meditálni és részt vett a júniusi cancun-i és a torontói egyhetes elvonuláson is. A két elvonulás után újra megvizsgálták a vérét és az orvosok már nem találtak bizonyítékot a vér rendellenességére.

Miután részt vett a Haladó Workshopon és alkalmazta Dr. Joe légzési és meditációs technikáit, Jeff képes volt teljesen abbahagyni az alacsony vérnyomására, alacsony energiaszintjére és depressziójára felírt gyógyszereket.

Miután évekig küzdött az egyre rosszabbodó autoimmun problémákkal, Kimberly végül rájött, hogy a problémái a szivárgó mellimplantátumának következményei lehetnek. Eltávolíttatta őket, de még mindig súlyos ételérzékenységei voltak. Megismerte a szívkoherenciát és Dr. Joe munkásságát… és elindult egy utazáson, ahol az egészség és jóllét megtestesítőjévé válik.

… és még többszáz ajánlás van!