Egy teljes 8 hetes program
Joe Dispenzával

Kezdd el az utazást akár azonnal…

Ezen a 8 hetes mesterkurzuson megtanulhatod, hogyan eddzed a testedet és az elmédet, és teremtsd meg általa azt az életet,
amit élni szeretnél!

Ha úgy érzed elakadtál, vagy túl szorosan kötődsz bizonyos emlékeidhez, akkor AZ ELME HATALMA AZ ANYAG FÖLÖTT 8 hetes mesterkurzus segítségedre lesz megteremteni az új valóságodat ahol a siker, az öröm és a gyógyulás válnak az új tapasztalásaiddá!

A kurzust együtt kezdjük 07.31-én

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ez a 8 hetes program lépésről lépésre megtanítja neked:

Könnyed és hatékony gyakorlatokkal elkezded fejleszteni az elmédben és a testedben rejlő erőt, ami lehetővé teszi, hogy megváltoztasd az életedet.

Feltáró írás gyakorlatokkal beazonosítod tudatalatti hiedelmeidet és szokásaidat, hogy túllépj korábban felvett és berögzült korlátaidon.

Megtanulsz csatlakozni a kvantummezőhöz, ahol megemelheted energiaszintedet, és hozzáférhetsz más valóságokhoz, és az új jövődhöz is.

Szerezd meg most és tanulj ebből a 8 hetes online tanfolyamból amilyen gyakran csak szeretnél!

Dr Joe Dispenza nagyon konkrét és mélyen átalakító meditációkat használ annak érdekében, hogy segítsen kilépni a test, a környezet és az idő világából, és átjutni az alfa állapotba, ahol a tudatod összeolvad a nagyobb tudatossággal, ahol minden lehetőség fellelhető, beleértve a spontán gyógyulást is. Ez az új online kurzus neked szól, ha:

  • Úgy érzed elakadtál a múltból származó szokásaidban, érzelmeidben és mintáidban,
  • Gyógyulni szeretnél,
  • Nehezedre esik elérni a céljaidat,
  • Kapcsolataid nem úgy működnek ahogy szeretnéd,
  • Tudod, hogy többet tartogat számodra az élet eddigi tapasztalásaidnál.

Mit adhat neked Dr Joe 8 hetes online videókurzusa?

Ha csak egy kicsit is hiszel abban, hogy a gondolataid teremtik meg a valóságodat, akkor Dr Joe Dispenza új kurzusa – Az Elme Hatalma az Anyag Fölött – elhozza neked az új, vágyott életedet.

Ha készen állsz az új jövőd megalkotására, túl akarsz lépni az érzelmi függőségeiden, és el akarod felejteni az összes negatív érzelmi állapotot, amit valaha meg kellett élned, akkor AZ ELME HATALMA AZ ANYAG FÖLÖTT a legmegfelelőbb kurzus számodra. Ha vissza akarod kapni az egészségedet, hogy bevonzhasd mindazt, amit szeretnél, akkor e kurzus során eloszlanak majd a kételyeid, és elkezded megteremteni mindazt, amiről mélyen belül tudtad, hogy lehetséges még ebben az életben is.

A Dr Joe-val együtt töltött idő során:

 

  1. Megérted a gondolataid mögött rejlő tudományos összefüggéseket és azt, hogyan teremtik meg gondolataid a valóságodat,
  2. Legyőzöd a nem kívánt szokásaidat, mintáidat és érzelmi reakcióidat,
  3. Megtanulod a spontán gyógyulás titkát
  4. Megtanulod, hogyan huzalozhatod át az agyadat, hogy új személyiséget és új személyes valóságot teremts magadnak,
  5. Megismersz egy olyan meditációs módszert, amely megváltoztatja az agyhullám mintázatokat, és lehetővé teszi, hogy hozzáférj tudatalattidhoz, hogy azon keresztül a gyógyulhass és megteremthesd a vágyott valóságodat.

Ez a kurzus korábban kizárólag Dr Joe Dispenza haladó workshopjának résztvevői számára volt elérhető. Most te is hozzájuthatsz online változatban!

Dr Dispenza számos valós történetet és esettanulmányt vonultat fel hétköznapi emberek rendkívüli képességeiről, testi és lelki gyógyulásokról, sokszor – látszólag megmagyarázhatatlan módon – súlyos betegségekből is. Hallani fogsz inspiráló üzeneteket olyan emberekről, akik Dr Joe Dispenza legújabb technikái és gyakorlatai segítségével rendkívüli eredményeket értek el életük különböző területein. Most te is megtapasztalhatod ezeket az eredményeket, ha megtanulod és rendszeresen alkalmazod a technikákat.

A kedvezményes ajánlat 2023.08.02-ig érvényes!

Egyszeri kedvezményes ár

197 €

az eredeti

499.00 €

helyett

Korlátlan hozzáféréssel!

Akár részletfizetéssel is! - 4 x 49.50€

Bármely készüléken elvégezhető!

A 8 hetes mesterkurzus fejezeteiről részletesen:

1. Fejezet: Értsd meg az elme hatalmát

Ebben az első leckében Joe bemutatja az elméd, tested és a sorsod közötti kapcsolatot és elmagyarázza mind a negatív, mind a pozitív szokások hatását. Az érzelmeket és gondolatokat összekapcsolja a mindennapjaid történéseivel. Segít meglátni, hogy nem csak megteremtetted a jelen valóságodat, hanem képes vagy megváltoztatni is. Megvan az erőd hozzá, hogy egészséget, bőséget, szabadságot, örömet és sok minden mást hozz az életedbe.

2. Fejezet: Hozd létre a lehetőség új modelljeit

A múltban élsz? Ezekben a videókban Joe megmutatja, hogy az elvárások és az ismeretlen milyen hatással vannak a valóságra és elmagyarázza, hogy ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy vagy túlélési módban, vagy a teremtés állapotában élsz. Hozzáférést ad az eszközökhöz, amik segítenek, hogy a jelenben élj, lecsillapítsd a szorongásaidat és tudatossá válj arra, hogy a gondolataid befolyásolják az életedet. Mindezen felül segít, hogy annak az életnek a megteremtésére fókuszálj, amit mindig is élni szerettél volna.

3. Fejezet: Az elméd megváltoztatásának művészete

Ebben a leckében Joe elmerül a tudományos keretrendszerben, ami támogatja a munkát, amit végezni fogsz a program során. Miután megnézted ezeket a videókat magas szinten érteni fogod az agy működését – hogyan alkalmazkodik és ez hogyan segíthet neked új valóságot teremteni. Meg fogod tanulni a newtoni valóság és a kvantummodell közötti különbséget. A különbséget, ami visszaadja az irányítást a kezedbe.

4. Fejezet: Alakítsd át a sorsod – változtasd meg az agyhullámaid mintázatát, változtasd meg az életedet

Ebben a felvilágosító leckében meg fogod tudni, hogyan fejlődik az agy és hogyan dolgozza fel az információt, beleértve az érzelmeket és a tapasztalatokat is. Ha megérted a tudatos és a tudatalatti elme közötti különbséget, valamint azt, hogy az agy hogyan reagál a stresszre, akkor képes leszel átvenni az irányítást a jövőd felett.

5. Fejezet: Az anyag feletti hatalom – vonzd be az új életedet a mágnesességgel

Ahhoz, hogy megváltoztasd az életedet először fel kell ismerned, hogy mi nem működik és meg kell vizsgálnod a status quo-t. Ebben a leckében Joe eszközöket ad neked, amik segítenek beazonosítani az életednek azon részeit és az érzelmi maszkjaidat, amiket meg kell változtatnod, hogy helyet csinálj a nagyszerűbb valóság számára.

6. Fejezet: Dedikáld magad a jelennek

Ebben a nehéz leckében Joe segít neked félretenni az egódat, hogy magad mögött hagyd a teret, időt és más fizikai korlátokat, hogy kihasználhasd a végtelen lehetőségeket, amikhez hozzáférsz. Inspiráló történetekkel és nyugtató meditációkkal haladsz előre a sorsod megteremtésére irányuló törekvésedben.

7. Fejezet: Öngyógyítás és ébredés – Joe története és kutatása

Egy szörnyű baleset után Joe azokat a módszereket használva nyerte vissza az egészségét, amiket most tanulsz alkalmazni. Hallgasd meg a történetét és ismerd meg a gyakorlatok eredetét, amiken végig vezet a kurzusban – ideértve az inspiráló tudományos kutatásokat is, amik ezt támogatják!

8. Fejezet: Hagyd el a labirintust – A lélek útja az önismerethez

Ebben az utolsó leckében Joe az egység új szintjére emel és arra bátorít, hogy tarts ki a gyakorlatok mellett. Segít meglátni, hogy ez a folyamat milyen erőteljes lehet és ösztönöz a további gyógyulásban.

A kedvezményes ajánlat 2023.08.02-ig érvényes!

Egyszeri kedvezményes ár

197 €

az eredeti

499.00 €

helyett

Korlátlan hozzáféréssel!

Akár részletfizetéssel is! - 4 x 49.50€

Korlátozott idejű akció:

Online kurzus csomag
8 hetes online program „Az ELME HATALMA AZ ANYAG FÖLÖTT” – Dr Joe Dispenza-val – szerezz örökös hozzáférést a 10 órányi, bizonyítottan átalakító erejű tudáshoz – a haladó tanításaival és három meditációval
299 €
Munkafüzet  – írásbeli gyakorlatok és összefoglalók segítenek abban, hogy az ismereteket könnyen beépíthesd mindennapi életedbe
49 €
Hanganyag – Minden lecke elérhető hangfájlként is. Így le tudod tölteni a fájlokat a mobilodra és útközben is hallgathatod őket
49 €
Erőteljes Meditációk – melyek segítenek kapcsolódni a tudatalatti elméddel, ahol legyőzheted a korlátozó programjaidat és hiedelmeidet, hogy egy olyan jövőt teremts, amit igazán akarsz
25€
Bónusz – Életed legfontosabb döntése – Neale Donald Walsch
Ismerd fel, hogy az élet összes nehézsége mély tanítást tartalmaz számodra, amely több célhoz és boldogsághoz vezethet
25€
Bónusz: Betekintés a tudatosság tudományába – Bruce Lipton, PhD
Fedezd fel, hogyan tudod megváltoztatni a biológiai sorsodat az epigenetika megértésével
25 €
Bónusz: A szív bölcsességének tudománya felé – Gregg Braden
Lobbants lángra az erőt, hogy személyes műalkotásként alakítsd az életedet, még a globális változások és bizonytalanság idején is
25 €
Bónusz: A tudást energiává alakítani – Dr Joe Dispenza
Értsd meg, hogy mi a kvantummező és hogyan tudsz kapcsolódni hozzá
20 €
Bónusz: Betekintés a szokás megváltoztatásába, hogy önmagadként létezel – Dr Joe Dispenza
Értsd meg az áramlás fogalmát és hogy hogyan tudod beépíteni az életedbe
147 €
Bónusz – Sámán eszközök, hogy beolvadj az élet folyójába – Alberto Villoldo
Az egészségünk az életmódunk mellékhatása: kapcsolatunk a természettel, táplálkozás, megbocsátás, hiedelmek
89 €

Teljes érték

838€

Eredeti ár

499 €

Egyedi kedvezményes ár

197 €

Ez a különleges ajánlat 2023. augusztus 2-ig érvényes!

Egyszeri lehetőség:

197 € az eredeti 499.00 € helyett
…és korlátlan hozzáférést kapsz!

Akár részlere is! – 4 x 49.50€

Dr Joe Dispenza csomag

Szerezd meg a teljes csomagot most: Az elme hatalma az anyag fölött tanfolyammal együtt 10% kedvezménnyel.

14 napos pénzvisszafizetési garancia!

Ha még mindig bizonytalan vagy abban, hogy ez a kurzus neked való-e, ne aggódj - próbáld ki nyugodtan. Most tesztelheted a kurzust kockázatmentesen a 14 napos elégedettségi garanciánkkal! Ha bármilyen okból nem vagy elégedett a kurzussal, 14 napon belül teljes visszatérítést kapsz - nem kell indokolnod és nem teszünk fel kérdéseket sem!

Költségkímélő lehetőség:

Fizess négy kis részletben, és szerezz most hozzáférést a kurzushoz!

 

Nem a pénzről szól…

Ha jelenleg pénzügyi nehézségekkel küzdesz, és nem tudod kifizetni a kurzus árát, mi akkor is segítünk!

Írd meg nekünk a helyzetedet rövid levélben, és küldd el a hungary@younity.one e-mail címre, és szívesen segítünk, hogy hozzáférj a kurzushoz.

GYIK

 

1. Mit tartalmaz a program?

A program 8 hétig tart, és július 31-én kezdődik. Ebben a programban Joe Dispenza az általa kidolgozott módszerrel lépésről lépésre végigvezet a változás folyamatán, részletes utasításokkal, bizonyítékokkal, tapasztalati beszámolókkal. Biztosak vagyunk benne, hogy ezek a videók, gyakorlatok és meditációk segítségedre lesznek elengedni régi életedet, és elkezdened létrehozni új valóságodat és a vágyott jövődet. A program több mint 12 órányi anyagot tartalmaz, valamint bónusz videókat és online támogatást Joe Dispenza egyik Team Leaderétől.

2. Milyen nyelven érhető el a tananyag?

A kurzushoz tartozó videók magyar nyelven, vagy angolul, magyar felirattal is elérhetőek. A bónuszokat magyar felirattal lehet megtekinteni.

3. Milyen gyakorisággal követik egymást a fejezetek?

 Július 31-én hétfőn kezdjük az első fejezetet, és onnantól 8 héten keresztül, minden héten egy újabb fejezet válik elérhetővé.

4. Bármikor megnézhetem a videókat?

Igen, korlátlan hozzáférésed van minden anyaghoz, így a saját lehetőséged és kedved szerinti tempóban tudsz haladni benne, és természetesen bármikor visszatérhetsz a korábbi leckékhez is.

5. Korlátlan hozzáférést kapok?

Igen, az összes lecke korlátlanul a tiéd a leckék kezdődátumától számítva. Bárhol és bármikor hozzájuk férsz, és meg is ismételheted akár őket többször is.

6. Átutalással fizettem. Hogyan tovább?

Amint az átutalás megérkezik az Elopage rendszerébe, e-mailt fogsz kapni a bejelentkezési információiddal. A bankok közötti átutalás akár három munkanapig is eltarthat, de légy nyugodt, a rendszer ezt figyeli és küldi a hozzáférésedet.

"Nem lehet új jövőnk addig, amíg a múltunkban élünk. Egyszerűen nem lehetséges."

 

― Dr Joe Dispenza 

Ki Dr Joe Dispenza?

Dr Joe Dispenza a díjnyertes „Mi a csudát tudunk a világról?” című film egyik kutatójaként ért el áttörést. A film 2004-ben jelent meg, ezután Dr Joe Dispenza munkája kibővült, elmélyült és számos új írányt vett – amelyek mindegyike azon szenvedélyét tükrözi, hogy az idegtudomány és kvantumfizika legújabb kutatási eredményeivel, ne csak meggyógyítsuk magunkat a betegségekből, hanem jelentőségteljes és boldog életet teremtsünk. Dr Joe mély meggyőződése, hogy minden emberi lénynek megvan a vele született ereje, hogy elérje a teljes potenciálját élete minden területén.

Dr Joe Dispenza a Georgiában, Atlantában található Life University-n szerezte kiropraktőr diplomáját. Aztán olyan témákban képezte magát, mint a neurológia, neurobiológia, az agy működése és kémiája, sejtbiológia, memória kialakítás, öregedés és hosszú élet.

„Dr Joe Dispenza gyógyító, tudós, korunk misztikusa. . . . Egy egyszerű, közérthető és könnyen tanulható formában, egyetlen kötetbe fonja a kvantumtudomány paradigmaváltó felfedezéseit, és azokat a mély tanításokat, amelyeknek a múlt nagy mesterei egész életeket szenteltek.”

— Gregg Braden, New York Times best-seller szerző, az Isteni mátrix, és a Az embernek tervezve könyvek írója

“Dr Joe Dispenza is a doctor, a scientist, and a modern-day mystic. . . . In a style that is simple, straightforward, and easy to understand, [he] has woven into a single volume the paradigm- altering discoveries of quantum science and the deep teachings that adepts of the past dedicated their entire lifetimes to master.”

— from the foreword by Gregg Braden, New York Times best-selling author of Human by Design and The Divine Matrix