Komplett 8 hetes program
Dr. Joe Dispenzával

 

Kezdd el a programot most…

Vegyél részt ezen az életre szóló utazásáson és teremts egy új valóságot!

Most különleges áron-csak korlátozott ideig!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ebben a 8 hetes programban lépésről lépésre vezetünk:

Gyakorlati eszközök, amik lehetővé teszik, hogy megváltoztasd az életed, egészséges elmét és egészséges testet teremts magadnak.
Kulcsok, amik összekötnek az élet áramlásával és elindítanak az új jövő felé vezető úton.
Útmutatások arról, hogyan tudsz csatlakozni a magasabb energiákhoz, hogyan férsz hozzá a többi valósághoz és teremted meg az új jövőt.

Ebben a tudományosan kidolgozott 8 hetes online programban megtanulod, hogyan kell pontosan kiválasztani a valóságot és a jövőt, amit szeretnél az életedben! Hatékony gyakorlatokkal, meditációkkal és a tudatosság edzésére szolgáló mélyreható eszközökkel, részletes utasításokon keresztül megtanulod, hogyan érheted el a végtelen számú dimenziókat és a lehetséges valóságokat. Tapasztald meg az anyag birodalma és a tested energiamezője közötti különbségeket!

Korábban ennek a kurzusnak a tartalma Dr. Joe Dispenza Haladó Workshopjának résztvevői számára volt fenntartva. Most ugyanezt a tudást te is elérheted online.

 • A tanfolyam tartalmának nagy része korábban a Haladó Workshop résztvevői számára volt fenntartva.
 • Néhány videót, amihez hozzáférhetsz ebben az online tanfolyamban a Haladó Workshopok során rögzítettek.
 • Most megismerheted Dr. Joe Dispenzát és a saját otthonod kényelmében tanulhatsz az új és sikeres technikáiról.
 • „Az elme hatalma az anyag fölött” – Egy új élet 8 hét alatt

  Ebben az izgalmas online kurzusban, aminek a címe „Az elme hatalma az anyag fölött” a New York Times sikerszerzője, Dr. Joe Dispenza bemutatja a benned rejlő erőt, amivel minden szempontból megváltoztathatod az életedet – sejtszinttől kezdve az életed mester tervéig. Ismered már Joe munkásságát? Akkor nem leszel meglepve, hogy ez a program tele van tudományos bizonyítékokkal. Joe többezer emberrel végzett saját munkásságának példái alapján könnyen érthető módon elmagyarázza a kvantumfizika erejét, ahogy még soha nem hallottad. Lefed mindent a neuroplaszticitástól kezdve az anyag birodalma és az energia világa közötti különbségekig. Elmagyarázza azt is, hogyan férünk hozzá végtelen számú dimenziókhoz, amelyek mindegyike más lehetséges valóságot tartalmaz. Miután elsajátítottad ezt a tudást, kiválaszthatod, hogy melyik valóságban szeretnél élni. Jól hallottad – te választhatod meg a valóságodat és a jövődet. Gyógyulást és egyensúlyt teremthetsz az életed elhanyagolt területein, megváltoztathatod az életedet azon a területeit, amelyeknek ideje változni és megteremtheted álmaid valóságát.

  Ez a program Dr. Joe Dispenza előadásait és haladó, progresszív workshopjait tartalmazza. Megmutatja neked, hogyan szabadulj fel az életedet irányító szokások és viselkedések alól. A tudományosan bizonyított technikák használatával meg tudod változtatni a kinézetedet, a cselekedeteidet és még a génjeidet is, hogy mind fizikailag mind érzelmileg fejleszd magad. A vezetett írásos feladatok és meditációk segítenek, hogy átültesd az elméletet a gyakorlatba és megteremtsd a jövőt, amit igazán akarsz azáltal, hogy hozzáférést biztosítanak számodra a kvantummezőhöz..

  Reméljük, hogy csatlakozol hozzánk az ismeretlenbe vezető utazáson.

  Most csak egy rövid ideig rendkívüli áron!
  Egyszeri ajánlat!

  Csak 2020.12.13-ig

   Most 499.00€ 
  helyett csak 197€

  …korlátlan ideig tartó hozzáféréssel!

  Fizethetsz 4 részletben is – 4 x 49,50€

  1. Fejezet: Értsd meg az elme hatalmát

  Ebben az első leckében Joe bemutatja az elméd, tested és a sorsod közötti kapcsolatot és elmagyarázza mind a negatív, mind a pozitív szokások hatását. Az érzelmeket és gondolatokat összekapcsolja a mindennapjaid történéseivel. Segít meglátni, hogy nem csak megteremtetted a jelen valóságodat, hanem képes vagy megváltoztatni is. Megvan az erőd hozzá, hogy egészséget, bőséget, szabadságot, örömet és sok minden mást hozz az életedbe.

  2. Fejezet: Hozd létre a lehetőség új modelljeit

  A múltban élsz? Ezekben a videókban Joe megmutatja, hogy az elvárások és az ismeretlen milyen hatással vannak a valóságra és elmagyarázza, hogy ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy vagy túlélési módban, vagy a teremtés állapotában élsz. Hozzáférést ad az eszközökhöz, amik segítenek, hogy a jelenben élj, lecsillapítsd a szorongásaidat és tudatossá válj arra, hogy a gondolataid befolyásolják az életedet. Mindezen felül segít, hogy annak az életnek a megteremtésére fókuszálj, amit mindig is élni szerettél volna.

  3. Fejezet: Az elméd megváltoztatásának művészete

  Ebben a leckében Joe elmerül a tudományos keretrendszerben, ami támogatja a munkát, amit végezni fogsz a program során. Miután megnézted ezeket a videókat magas szinten érteni fogod az agy működését – hogyan alkalmazkodik és ez hogyan segíthet neked új valóságot teremteni. Meg fogod tanulni a newtoni valóság és a kvantummodell közötti különbséget. A különbséget, ami visszaadja az irányítást a kezedbe.

  4. Fejezet: Alakítsd át a sorsod – változtasd meg az agyhullámaid mintázatát, változtasd meg az életedet

  Ebben a felvilágosító leckében meg fogod tudni, hogyan fejlődik az agy és hogyan dolgozza fel az információt, beleértve az érzelmeket és a tapasztalatokat is. Ha megérted a tudatos és a tudatalatti elme közötti különbséget, valamint azt, hogy az agy hogyan reagál a stresszre, akkor képes leszel átvenni az irányítást a jövőd felett.

  5. Fejezet: Az anyag feletti hatalom – vonzd be az új életedet a mágnesességgel

  Ahhoz, hogy megváltoztasd az életedet először fel kell ismerned, hogy mi nem működik és meg kell vizsgálnod a status quo-t. Ebben a leckében Joe eszközöket ad neked, amik segítenek beazonosítani az életednek azon részeit és az érzelmi maszkjaidat, amiket meg kell változtatnod, hogy helyet csinálj a nagyszerűbb valóság számára.

   

  6. Fejezet: Dedikáld magad a jelennek

  Ebben a nehéz leckében Joe segít neked félretenni az egódat, hogy magad mögött hagyd a teret, időt és más fizikai korlátokat, hogy kihasználhasd a végtelen lehetőségeket, amikhez hozzáférsz. Inspiráló történetekkel és nyugtató meditációkkal haladsz előre a sorsod megteremtésére irányuló törekvésedben.

   

  7. Fejezet: Öngyógyítás és ébredés – Joe története és kutatása

  Egy szörnyű baleset után Joe azokat a módszereket használva nyerte vissza az egészségét, amiket most tanulsz alkalmazni. Hallgasd meg a történetét és ismerd meg a gyakorlatok eredetét, amiken végig vezet a kurzusban – ideértve az inspiráló tudományos kutatásokat is, amik ezt támogatják!

   

  8. Fejezet: Hagyd el a labirintust – A lélek útja az önismerethez

  Ebben az utolsó leckében Joe az egység új szintjére emel és arra bátorít, hogy tarts ki a gyakorlatok mellett. Segít meglátni, hogy ez a folyamat milyen erőteljes lehet és ösztönöz a további gyógyulásban.

  Most csak egy rövid ideig rendkívüli áron!
  Egyszeri ajánlat!

  Csak 2020.12.13-ig

   Most 499.00€ 
  helyett csak 197€

  ...korlátlan ideig tartó hozzáféréssel!

  Fizethetsz 4 részletben is - 4 x 49,50€

  Korlátozott idejű akció:

  Online Kurzus
  8 hetes online program „Az ELME HATALMA AZ ANYAG FÖLÖTT” – Dr Joe Dispenza-val – Dr. Joe Dispenzával – szerezz örökös hozzáférést a 10 órányi, bizonyítottan átalakító erejű tudáshoz – a haladó tanításaival és három meditációval
  299 €
  Munkafüzet  – írásbeli gyakorlatok és összefoglalók segítenek abban, hogy az ismereteket könnyen beépíthesd mindennapi életedbe
  49 €
  Hanganyag – Minden lecke elérhető hangfájlként is. Így le tudod tölteni a fájlokat a mobilodra és útközben is hallgathatod őket
  49 €
  Erőteljes Meditációk – melyek segítenek kapcsolódni a tudatalatti elméddel, ahol legyőzheted a korlátozó programjaidat és hiedelmeidet, hogy egy olyan jövőt teremts, amit igazán akarsz
  25€
  Bónusz – Életed legfontosabb döntése – Neale Donald Walsch
  Ismerd fel, hogy az élet összes nehézsége mély tanítást tartalmaz számodra, amely több célhoz és boldogsághoz vezethet
  25€
  Bónusz: Betekintés a tudatosság tudományába – Bruce Lipton, PhD
  Fedezd fel, hogyan tudod megváltoztatni a biológiai sorsodat az epigenetika megértésével
  25 €
  Bónusz: A szív bölcsességének tudománya felé – Gregg Braden
  Lobbants lángra az erőt, hogy személyes műalkotásként alakítsd az életedet, még a globális változások és bizonytalanság idején is
  25 €
  Bónusz: A tudást energiává alakítani – Dr. Joe Dispenza
  Értsd meg, hogy mi a kvantummező és hogyan tudsz kapcsolódni hozzá
  20 €
  Bónusz: Betekintés a szokás megváltoztatásába, hogy önmagadként létezel – Dr. Joe Dispenza
  Értsd meg az áramlás fogalmát és hogy hogyan tudod beépíteni az életedbe
  147 €
  Bónusz – Sámán eszközök, hogy beolvadj az élet folyójába – Alberto Villoldo
  Az egészségünk az életmódunk mellékhatása: kapcsolatunk a természettel, táplálkozás, megbocsátás, hiedelmek
  89 €

  Teljes érték

  838€

  Szokásos ár

  499 €

  Speciális ár

  197 €

  Most csak egy rövid ideig rendkívüli áron!
  Egyszeri ajánlat!

  Csak 2020.12.13-ig

   Most 499.00€ 
  helyett csak 197€

  …korlátlan ideig tartó hozzáféréssel!

  Fizethetsz 4 részletben is – 4 x 49,50€

  14 napos pénzvisszafizetési garancia!

  Használd ki a lehetőséget és próbáld ki a kurzust kockázatmentesen. Ha nem tetszik, egyszerűen küldj egy e-mailt és visszatérítjük a pénzed.

  Költségkímélő lehetőség: Fizess egyszerű részletekben

  Szerezz most hozzáférést a kurzushoz és fizess négy részletben.

  „Nem lehet új jövőnk, amíg a múltban élünk. Ez egyszerűen lehetetlen.”

  Dr. Joe Dispenza

  Ki az a Dr. Joe Dispenza?

  Dr. Joe Dispenza a díjnyertes „Mi a csudát tudunk a világról?” című film egyik kutatójaként ért el áttörést. A film 2004-ben jelent meg, ezután Dr. Joe Dispenza munkája kibővült, elmélyült és számos új írányt vett - amelyek mindegyike azon szenvedélyét tükrözi, hogy az idegtudomány és kvantumfizika legújabb kutatási eredményeivel, ne csak meggyógyítsuk magunkat a betegségekből, hanem jelentőségteljes és boldog életet teremtsünk. Dr. Joe mély meggyőződése, hogy minden emberi lénynek megvan a vele született ereje, hogy elérje a teljes potenciálját élete minden területén.

  Dr. Joe Dispenza a Georgiában, Atlantában található Life University-n szerezte kiropraktőr diplomáját. Aztán olyan témákban képezte magát, mint a neurológia, neurobiológia, az agy működése és kémiája, sejtbiológia, memória kialakítás, öregedés és hosszú élet.

  Ki az a Dr. Joe Dispenza?

  Dr. Joe Dispenza a díjnyertes „Mi a csudát tudunk a világról?” című film egyik kutatójaként ért el áttörést. A film 2004-ben jelent meg, ezután Dr. Joe Dispenza munkája kibővült, elmélyült és számos új írányt vett - amelyek mindegyike azon szenvedélyét tükrözi, hogy az idegtudomány és kvantumfizika legújabb kutatási eredményeivel, ne csak meggyógyítsuk magunkat a betegségekből, hanem jelentőségteljes és boldog életet teremtsünk. Dr. Joe mély meggyőződése, hogy minden emberi lénynek megvan a vele született ereje, hogy elérje a teljes potenciálját élete minden területén.

  Dr. Joe Dispenza a Georgiában, Atlantában található Life University-n szerezte kiropraktőr diplomáját. Aztán olyan témákban képezte magát, mint a neurológia, neurobiológia, az agy működése és kémiája, sejtbiológia, memória kialakítás, öregedés és hosszú élet.