Szeretnél még több bölcsességet és fényt hozni a világunkba?

Segíts nekünk megosztani ezt a csodálatos információt azáltal, hogy csatalakozol az Affiliate Programunkhoz és akár 30% jutalékot keresel minden termékkel, amit eladsz.

Hogyan működik az Affiliate Program?

Csatlakozz az Affiliate Programunkhoz a fenti űrlap kitöltésével.

A Younity Hungary egyik tagja megvizsgálja a jelentkezésedet. Ha a jelentkezésedet elfogadjuk, elküldjük neked az összes információt és anyagot, amelyre szükséged van az induláshoz.

Megkezdheted a kurzus népszerűsítését e-mailen vagy közösségi médián keresztül a saját egyéni linked használatával.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy akár 30% jutalékot szerezz az Affiliate Programunkkal!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GYIK)

1. Hogyan kapok jutalékot az ingyenes termékből?
Sütik követnek minden felhasználót, aki az UTM linked használatával részt vesz az ingyenes programon és, ha megvásárolják a fizetős anyagot, akkor automatikusan jutalékot kapsz a vásárlásért az Elopage-n keresztül.
2. Automatikusan megkapom a jutalékot?

A törvény értelmében 14 napos pénzvisszafizetési garanciát kell nyújtanunk, a jutalékod akkor véglegesedik, amikor letelt ez az időszak és a felhasználó nem kért visszatérítést. Minden hónapban 15-én történik meg az aktuális jutalék kifizetése. Ehhez mindenképp ki kell töltened a banki adataidat. A banki szerződésed és a személyiigazolványod fotóját is fel kell töltened.

3. Hogyan leszek kifizetve?

Feltétlenül töltsd ki a banki adataidat az Elopage publisher fiókban és add meg a szükséges dokumentumokat. Miután megtörtént az eladás és lejárt a pénzvisszatérítési időszak, az Elopage automatikusan kifizeti az általad megkeresett összeget a megadott bankszámlaszámra. A magyar jogszabályok szerint számlát ki kell állítanod az Elopage felé.

4. Hogyan történik az adózás a bevételek után?

A magyar jogszabályok szerint, külföldről származó bevételek után adóznod kell. Akár vállalkozóként vagy magánszemélyként töltöd ki az Elopage fiókban az adataidat.

Ki a Younity?

Ismerj meg minket jobban, ismerd meg a küldetésünket és töltsd le a portfóliónkat!