Köszöntünk az ElmeHatalma az anyag fölött Affiliate Programban!

Itt találod az összes információt a kurzus népszerűsítéséhez. 

Hogyan tudom elkezdeni népszerűsíteni a programot?

Töltsd le az anyagokat

Töltsd le a grafikákat és szöveges sablonokat (lent)

Regisztrálj

Regisztrálj az Elopage-re kiadóként (publisher): 
elopage.com oldalon

Hozd létre az UTM linkjeidet

Hozd létre az UTM linkeidet és küldd el őket a hungary@younity.one (FONTOS!).

Kezdd el a népszerűsítést!

Oszd meg a közösségi média bejegyzéseidet és e-mailjeidet a feliratkozóiddal!

Fontos: Kérjük, csak az Elopage-ben létrehozott UTM-linkeket használd, különben nem tudjuk nyomon követni a feliratkozásaidat vagy értékesítéseidet.

Nézd meg a magyarázó videót

Grafikák

Töltsd le itt a grafikákat, amiket használhatsz a promócióidban.

Szöveges sablonok

Töltsd le itt az e-mail és közösségi média tartalom sablonokat, amiket használhatsz a promócióidban.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GYIK)

Hogyan kapok jutalékot az ingyenes termékből?

Sütik követnek minden felhasználót, aki az UTM linked használatával részt vesz az ingyenes programon és, ha megvásárolják a fizetős anyagot, akkor automatikusan jutalékot kapsz a vásárlásért az Elopage-n keresztül.

Hogyan tudok Elopage fiókot létrehozni?

Ha még nem rendelkezel Elopage Publisher fiókkal, létre tudsz hozni egyet az Elopage affiliate program meghívóra kattintva és kiválasztva a ‘Sign up as a publisher’ sárga gombot. Töltsd ki az adataidat a ‘Publishers’ fülön.

Miután sikeresen létrehoztad a fiókot, kérjük újra fogadd el az ElmeHatalma affiliate meghívót, hogy megjelenjen az Elopage fiókodban.

Ha meg szeretnéd nézni az Elopage fiók létrehozásáról a magyarázó videót, kérjük kattints ide.

UTM link létrehozása

Az UTM link lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd a követhető linkeket az optin/sales oldalaidon. Ezeken a linkeken keresztül automatikusan nyomon tudjuk követni a forgalmat, amely a promócióidon keresztül érkezett és pontos adatokat szolgáltatunk az oldallátogatásokról és a termékvásárlásokról.

Az UTM link létrehozásához lépj be az Elopage Publisher fiókodba és válaszd ki a marketing eszközöket. A jobb felső sarokban válaszd ki a létrehozás gombot. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mit kell kiválasztani az egyes oldalak során:

Mit akarsz létrehozni? Egyszerű link

Válaszd ki az affiliate programot: Válaszd ki a ElmeHatalma affiliate programot.

Mit válasszak? Fizetés

Hova vezet a link? Az optin oldaladra, ahol mindenki ingyen regisztrálhat.

Szükséges paraméter:
Forrás: Affiliate
Kampány: dij-hu-k2-l2

Médium: Kérjük írd be a publisher azonosítódat (az áttekintés oldalon találod)

Kérjük küldd el a sima és a rövid linket is e-mailben a hungary@younity.one címre és használd valamelyiket a promócióid során.

Ha meg szeretnéd nézni az UTM link létrehozásáról a magyarázó videót, kérjük kattints ide.

Hogyan tudok meglévő Elopage Publisherként regisztálni az ElmeHatalma affiliate programra?
Egyszerűen kattints erre a linkre és válaszd ki az ‘Already a publisher on elopage? Login and become my affiliate >>’ kék gombot. A ElmeHatalma affiliate program automatikusan hozzáadódik a fiókodhoz.
Miért kell megadnom a banki adataimat?

A bankszámla adatait csak a jutalékok kifizetéséhez kérjük. A bankszámla szerződésed fotóját kell feltölteni és tedd rá a személyi igazolványod első oldalát. A számlád soha nem lesz megterhelve semelyik younity affiliate program során.

Hogyan tudom megváltoztatni az Elopage felületének nyelvét?

Ha meg akarod változtatni a nyelvet, mielőtt bejelentkeznél, kérjük vagy add hozzá: &locale=en az url végéhez vagy kattints a profilodban a beállításokra és válaszd ki a nyelvet:

Ha bejelentkezés után szeretnéd megváltoztatni a nyelvet, kérjük vagy add hozzá: &locale=hu az url végéhez vagy manuálisan változtasd meg a jobb felső gombra kattintva:

Hogyan kerül kiszámításra a jutalék?

A jutalék a termék nettó összegének 30%-a. A pontos összeg termékenként változik az adók és az Elopage díjak alapján. Az Elopage fiókodban a statisztikák fülön láthatod a pontos összeget.

Automatikusan megkapom a jutalékot?

A törvény értelmében 14 napos pénzvisszafizetési garanciát kell nyújtanunk, a jutalékod akkor véglegesedik, amikor letelt ez az időszak és a felhasználó nem kért visszatérítést. Minden hónapban 15-én történik meg az aktuális jutalék kifizetése.

Hogyan leszek kifizetve?
Feltétlenül töltsd ki a banki adataidat az Elopage publisher fiókban és add meg a szükséges dokumentumokat. Miután megtörtént az eladás és lejárt a pénzvisszatérítési időszak, az Elopage automatikusan kifizeti az általad megkeresett összeget a megadott bankszámlaszámra. Ha nem töltöd fel időben a szükséges dokumentumokat, akkor sem veszik el, következő hónapban fizetik ki.